FÄRGER

Vi har kvalitetsfärgerna du behöver

Oljefärger

Georgian Oil 75ml

Oljefärg i studiokvalitet som håller hög klass när det gäller pigmentering, konsistens och ljusäkthet. I vissa kulörer har man använt en imitation av original pigmentet. Dessa kulörer betecknade med (Hue), har valts med yttersta omsorg för att säkerställa ljusäkthet och överensstämmelse med de dyrare pigmenten. Finns i 54 färger.

 Lukas Berlin 37ml

Vattenlöslig oljefärg i professionell kvalité. Förfinad och modifierad lin-och solrosolja. Smidig smöraktig konsistens. Hög pigmentkoncentration och ljusbeständighet. Utmärkt vattenblandbarhet. Ingen användning av traditionella lösningsmedel krävs. Finns i 30 färger.

 

 

Akrylfärger

Abstract Sennelier 120ml

En pastos kvalitetsakryl med hög pigmentering. Kommer i en unik, tålig, flexibel och mjuk förpackning. Går lätt att klämma ut all färg. 36 singelpigment, 12 högblanka, 6 skimrande, 6 fluorescerande. Går att köpa till munstycken för att göra struktur och mönster.

 

Akvarell

Winsor & Newton Professional

Finns i ½ kopp och 5ml tub. Av allra högsta artistkvalitet. Ljusa, levande färger och oöverträffad prestanda. Färgerna innehåller bara de renaste pigment, och är kända för sin briljans, varaktighet och färgstyrka. Finns i 96 färger.

Lukas

Finns i ½ kopp och 24ml tub. Absolut högsta artistkvalitet. Rena och extremt finmalda pigment med högsta ljusäkthet. Fantastisk brilliants och flödesegenskaper. Det speciella med denna akvarellfärg är dess utmärkta fuktbindande egenskaper och den lätta lösligheten, även i koppar. Dessutom är den dryg och skonsam också mot de allra exklusivaste akvarellpenslarna. Finns i 70 färger.

Specialfärger

Sprayfärg

Molotow Premium 400ml. Högkvalitets artistsprayfärg. Finmalda pigment med unik nitro-alkydbas gör färgen extremt täckande och fäster på de flesta underlag. Anti-drip och Lowpressure burkar. För graffiti men funkar även att måla om möbler och föremål med.

Panpastel

9ml pastellfärg i praktisk plastkopp med skruvlock. Den unika formulan ger pastellen en sådan mjukhet (nästan blöt känsla) och med en konsistens att det upplevs som att måla. Det är enkelt att plocka färgen från koppen och ger minimalt med kritdamm när man målar. Formulan ger mycket intensiva och färgstarka toner. Väldigt dryg. En kopp innehåller cirka 40% mer färg än i en traditionell pastellkrita och täcker ca 4 gånger så stort område.