PENSLAR

Släpp loss kreativiteten med rätt verktyg

Akvarell

Sceptre Gold II

En blandning av mårdhår och syntetfibrer. De är perfekta till arbeten i akvarell eller flytande oljefärg. Mårdhår har fantastisk spänst, medan de syntetiska håren gör att penseln är mjuk nog att föra färgen med, samtidigt som håren är tillräckligt elastiska för att snabbt återta sin ursprungliga form. Den höga proportionen mårdhår gör att penseln orkar flytta mycket större mängder färg med ett penseldrag än vad syntetpenslar normalt kan. Penselhåren är formade till en fin spets, vilket gör penseln perfekt till detaljarbete.

Akrylpensel

Liquitex Freestyle

Underbar pensel av professionell kvalitet. Syntetborst av nylon med hylsa i rostfritt stål. Passar akryl och vattenlöslig oljefärg. Långt balanserat skaft. Mjuk men ändå spänstig.

Djurfria produkter

Raphael SoftAqua

En underbar pensel som tar syntetpenseln till en helt ny nivå. Mjuk och följsam men ändå spänstig. Ny typ av vågig syntetfiber som håller upp dubbelt så mycket vatten som jämförbara konkurrenter.

Cotman Syntetpensel

Genom att blanda fibrer av olika tjocklekar har penseln fått tre viktiga egenskaper. De tjockare fibrerna ger styrka och spänst, medan de tunnare fibrerna förbättrar förmågan att bära färg. Tillsammans formar fibrerna gång på gång en perfekt spets anpassad för akvarell- och akrylmåleri. Skaften är speciellt designade för att ge balans och komfort under målandets gång, hylsorna är av förnicklad mässing av hög kvalitet.

 

Prisvärt

GRADUATE

Finns både syntet och hår i olika storlekar och utformningar. Bra penslar till lågt pris.